FETÖ elebaşı Gülen’in öldüğü hastanede garip sessizlik

FETÖ elebaşı Gülen’in öldüğü hastanede garip sessizlik
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğüne dair iddiaların ardından, St. Luke's Hastanesi'nde sessizliğin hakim olduğu bildirildi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğüne dair iddiaların ardından, St. Luke's Hastanesi'nde sessizliğin hakim olması dikkat çekti.

CENAZESİ HASTANENİN MORGUNDA BEKLETİLİYOR

İHA'dan alınan habere göre: FETÖ terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğüne dair iddialar, sabah saatlerinde örgütün internet sitesinden yapılan açıklamayla gündeme gelmişti. ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Gülen'in, St Luke's Hastanesi'nin ikinci katındaki 251 numaralı odada hayatını kaybettiği ve ardından morga götürüldüğü iddia edildi. Hastaneden ismi açıklanmayan bir görevli, Gülen'in ölümünün ardından cenazesinin hastane morgunda bekletildiğini ifade etti. Gülen'in yakınlarının hastane morgunda bulunduğu ve hastanenin ikinci katındaki sessizlik dikkat çekti.

aw312909-01.jpg

Böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans sebebiyle tedavi gören Gülen'in ölümü, hastane önünde iki Türk vatandaşının beklemesiyle de dikkat çekti. Hastanedeki sakinlik ise bu iddialarla ilgili pek çok soru işaretini beraberinde getirdi.

aw312909-08.jpg

aw312909-03.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.