FETÖ elebaşının ölümü şerefine çaylar müesseseden

FETÖ elebaşının ölümü şerefine çaylar müesseseden
FETÖ terör örgütünün lideri Fetullah Gülen'in ölümüne sevinen bir çay ocağı sahibi, esnafa bir gün boyunca bedava çay ikram etti.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölmesine sevinen Ordulu çay ocağı işletmecisi, esnafa bir gün boyunca ücretsiz çay dağıttı.

"FETULLAH GÜLEN'İN ÖLÜMÜ ŞEREFİNE HERKESE BENDEN ÇAY"

Ordulu çay ocağı işletmecisi Fatih Temel, sabah uyandığında cep telefonunda, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ lideri Fetullah Gülen'in öldüğüne dair haberleri görünce, müşterilerine bedava çay dağıtma kararı aldı. Dükkanının camına ve masalarına "Fetullah Gülen'in ölümü şerefine herkese benden çay" yazan Temel, gün boyunca belirli sayıda çayı ücretsiz sundu.

iha-20241021aw313110-3.jpg

Fatih Temel, Fetullah Gülen'in ölümünün hayatında aldığı en iyi haberlerden biri olduğunu belirterek şunları söyledi: "FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in ölümünden dolayı çaylarımı ücretsiz vermeye karar verdim. Müşterilerimiz de bu durumdan çok memnun kaldı, onlar da sevindi. Umarım bir daha böyle kötülüklerle aynı havayı solumak zorunda kalmayız. Bu tür insanların bir an önce ölmesini temenni ediyorum. Sabah telefonumda bildirim gördüm, baktım ki FETÖ lideri Fetullah Gülen ölmüş. İlk başta inanmadım, araştırınca gerçek olduğunu anladım. Sevinçle ayağa kalktım ve dükkana gelince çayları bedava dağıtma kararı aldım, ölümünün şerefine çayları ücretsiz verdim."

Altınordu ilçesinde hafriyat işiyle uğraşan esnaf Üzeyir Kaya ise bu haberin sevindirici olduğunu dile getirerek, "Arkadaşımız güzel bir kutlama başlatmış. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir terör belasından kurtulduğu için çok mutluyum. İnşallah sıradaki diğer terör liderleri olur" şeklinde konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.