Fırat Nehri manzarasında ilginç show: Zipline yaparak klarnet çaldı (VİDEOLU)

Fırat Nehri manzarasında ilginç show: Zipline yaparak klarnet çaldı (VİDEOLU)
Karanlık Kanyon'da ünlü sanatçı Cengiz Yurtseven'in oğlu Orkun zipline yaparken klarnet çaldı.

Kemaliye Kanyon Kafe Zipline'de bir ilk yaşandı. Ünlü sanatçı Cengiz Yurtseven'in oğlu Orkun Yurtseven Fırat Nehri manzarası eşliğinde zipline yaparken bir yandanda klarnet çaldı.

İHA muhabirinden alınna habere göre; Dünyanın ikinci büyük kanyonu olan Karanlık Kanyon'da ünlü sanatçı Cengiz Yurtseven'in oğlu Orkun Yurtseven zipline yaparken klarnet çaldı. O anlar yerli ve yabancı turistler tarafından kayda alındı.

Erzincan Kemaliye'de bulunan Kemaliye Kanyon Kafe Zipline'de bir ilk yaşandı. Karanlık Kanyon'da kurulan zipline hattı vatandaşlara Fırat Nehri'nin muhteşem manzarası eşliğinde heyecan dolu anlar yaşatırken bu heyecana klarnet resitali de eklendi.

Ünlü sanatçı Cengiz Yurtseven'in oğlu Orkun Yurtseven Kemaliye Kanyon Kafe Zipline'de Fırat Nehri'nin muhteşem manzarası eşliğinde klarnet çaldı. Başarılı performansıyla dikkat çeken Yurseven'in klarnet resitali yerli ve yabancı turistler tarafından kayda alındı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.