Hakem Halil Umut Meler'e hem Konyaspor'dan hem Trabzonspor'dan tepki

Hakem Halil Umut Meler'e hem Konyaspor'dan hem Trabzonspor'dan tepki
 Muhabir
"Trabzonspor-Konyaspor "karşılaşmanın ardından hem maçı kaybeden Konyaspor'dan hem de kazanan Trabzonspor'dan hakem Halil Umut Meler'in yönetimine tepki geldi.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 3-2 ev sahibiekibin galibiyetiyle sona eren "Trabzonspor-Konyaspor "karşılaşmanın ardından hem maçı kaybeden Konyaspor'dan hem de kazanan Trabzonspor'dan hakem Halil Umut Meler'in yönetimine tepki geldi.

ADEM BULUT, OYUNDAN DOLAYI TAKIMI TEBRİK ETTİ

Tümosan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, maçla ilgili değerlendirmesinde Trabzonspor maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek takımı tebrik etti.

"KAZANAN HAKLIDIR: TRABZONSPOR’U TEBRİK EDİYORUM”

Adem Bulut, "3-3 buradan galip de gelebilirdik. Takımımızı tebrik ediyorum, iyi bir oyun yakaladı, iyi bir oyun yakaladık. Kazanan takım her zaman haklıdır. Trabzonspor’u tebrik ediyorum” dedi.

BU KADAR UCUZ FAUL VERİLMEMELİ!

Halil Umut Meler'in yönetimine tepki gösteren Bulut, “Bu kadar ucuz faullerin verildiği, bu kadar oyun kalitesinin düşürüldüğü, bu kadar oyunun durduğu bir lig kabul edemiyorum. O kadar emek veriyoruz, mücadele veriyoruz o kadar para harcıyoruz. Avrupa Kupalarındaki maçları da seyrediyoruz, oradaki hakemlerin çaldığı fauller bu kadar ucuz fauller değil. FIFA kokartlı bir hakemin bu kadar ucuz fauller vermesi bizim canımızı acıtıyor. Bu sadece bizim takımımız için değil, diğer takımlar içinde aynı şeyler oluyor. Biz bunu istemiyoruz. Hak edenin kazandığı, oynayanın kazandığı bir oyun olsun istiyoruz. Kaybedebiliriz önemli değil maçı kazansaydık da bu açıklamaları söylerdim. Trabzonspor'a karşı seyirci baskısı ile oynuyorsunuz, deplasmanda oynuyorsunuz burada bu kadar basit faullerin verildiği ve hakem hatalarının olduğu bir maçı oynadık. Son uzatma dakikasında faul oldu belki 3-3'ü yakalayacağız, hakem maçı bitirdi” ifadelerini kullandı.

Adem Bulut, hakemlerin bundan sonraki süreçte daha dikkatli olmalarını istediklerini sözlerine ekledi.

TRABZONSPOR’DAN DA TEPKİ GELDİ

Konyaspor'u 3-2 mağlup etmesine karşın Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan'ın da müsabakanın hakemi Halil Umut Meler'e tepki göstermesi dikkat çekti. Doğan, "Bütün takdir haklarını rakipten yana kullanarak Trabzonspor'un emeğini hiçe saydı. Sadece kötü bir performans değil, tam anlamıyla adaletsizlik. Bu böyle devam edemez. Merkez Hakem Kurulu artık adaletin gereğini yapmalı" diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.