Helikopter radyo kulesine çarptı: 4 ölü

Helikopter radyo kulesine çarptı: 4 ölü
Helikopterin radyo kulesine çarparak düşmesi sonucu 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

ABD'nin Texas eyaletinde bir helikopterin radyo kulesine çarparak düşmesi sonucu 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İHA'dan alınan habere göre: ABD'nin Texas eyaletinde Houston kentinde meydana gelen trajik bir kazada, Robinson R44 tipi bir özel tur helikopterinin radyo kulesine çarpması sonucu 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Olay, dün yerel saatle 19:51 civarında gerçekleşti. Çarpışmanın ardından radyo kulesi yıkılırken, helikopter yere çakıldı. Düşen helikopterin ardından çıkan yangını söndürmek için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

iha-20241021aw312973-3.jpg

Houston Belediye Başkanı John Whitmire, itfaiye ekibinin kazadan birkaç dakika sonra olay yerine ulaştığını belirtti ve kaza nedeniyle bölgesel elektrik kesintisi yaşandığını ifade etti. Yetkililer, helikopterin kazadan yaklaşık 15 dakika önce Ellington Field'deki pistten havalandığını kaydetti. Olayla ilgili olarak yerel yetkililer, Federal Havacılık İdaresi ve Ulusal Ulaştırma Güvenlik Kurulu tarafından bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.