Hulki Cevizoğlu: Sakarya Savaşı’nın yerini bilmeyen adam Atatürk’ün koltuğunda oturuyor
AK Parti İstanbul Milletvekili adayı sosyolog ve gazeteci Hulki Cevizoğlu, "Bugün Atatürkçülüğü eylemsel olarak en iyi uygulayan parti AK Parti diyorum, zıplıyorlar" dedi.
Cevizoğlu, 14 mayıs seçimlerine ilişkin Sabah TV'ye konuştu, gündemdeki konuları değerlendirdi.
BUGÜN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ EYLEMSEL OLARAK EN İYİ UYGULAYAN PARTİ AK PARTİ DİYORUM, ZIPLIYORLAR!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'ün koltuğunda oturduğu halde Sakarya savaşının nerede yapıldığını bilmediğini söyleyen AK Parti Ankara milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu, ''Memlekete ve millete hizmet yolunda eylemsel Atatürkçülüğü en iyi uygulan parti AK Parti'dir diyorum, zıplıyorlar. Niye zıplıyorsun arkadaş? Sen de yap. Daha iyisini yap" dedi.
GOYGOYCU ATATÜRKÇÜLER BENİMLE TARTIŞAMAZ
AK Parti'ye geçtiği için Atatürkçülüğünü sorgulayan CHP'lilere tepki gösteren Cevizoğlu, "Memlekete ve millete hizmet yolunda eylemsel Atatürkçülüğü en iyi uygulan parti AK Parti'dir diyorum. Bugün Atatürkçülüğü eylemsel olarak en iyi uygulayan parti AK Parti diyorum, zıplıyorlar. Niye zıplıyorsunuz arkadaş? Sen de yap. Daha iyisini yap. Benimle Atatürk'ü tartışmaya gelsinler dedim. Kılıçdaroğlu benimle tartışamaz. Sakarya savaşının nerede yapıldığını bilmiyor Atatürk'ün koltuğunda oturduğu halde." dedi.
TCG ANADOLU TARİHİ BİR FOTOĞRAF
Cevizoğlu, "Eylemsiz hiçbir düşünce olamaz. Fikirler de böyle. Uzun zamandır söylediğimi bu cümleyle formüle ettim" diyerek konuşmasına şöyle devam etti: "TCG Anadolu'yu diyoruz ki TCG Anadolu Dolmabahçe önüne geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan el sallıyor. O fotoğraf tarihi fotoğraf. Yüzlerce yıllık tarihi değerde fotoğraf. Şimdi orada milli gururumuz olan bir gemiyi selamlıyoruz. Yani deniyor ya 14 Mayıs vatanseverlerle vatan sevmeyenler arasında olacaktır diye. O fotoğraf da onun işareti."
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.