Hulusi Akar'ın eğitimle ilgili alkışanacak sözleri malum kesimde rahatsızlık oluşturdu!

Hulusi Akar'ın eğitimle ilgili alkışanacak sözleri malum kesimde rahatsızlık oluşturdu!
Önceki dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın sözleri milli ve manevi değerlere düşman malum kesimleri ve CHP medyasını adeta çıldırttı!

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar Hulusi Akar'ın "Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma." şeklindeki sözleri milli ve manevi değerlere düşman malum kesimleri ve CHP medyasını adeta çıldırttı!

ALKIŞLANACAK SÖZLER

Hulusi Akar, katıldığı etkinlikte şu ifadelei kullandı. "Eğitimin amacı ne? Eğitim bilgi değil arkadaşlar. Bilgi üniversitede oluyor, meslekte oluyor. Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma. Eğer biz 4-12 yaş arasındaki çocuklarımıza Allah'tan korkmayı, kuldan utanmayı, vatan sevgisini ve millet sevgisini verirsek, başkaları için iyilik yapmayı öğretirsek ve diğer milli ve manevi değerlerimizi onlara yüklediğimiz takdirde onun üzerine bu çocuk nereye giderse gitsin, dünyanın her yerine gitsin bu çocuktan korkmayın."

  • NOT: "Hulusi Akar'ın bu eğitim konuşmasıyla ilgili video ve paylaşımlarımız, her türlü rezaletin, terör propagandasının serbestçe yapıldığı, Facebook'ta SANSÜRLENEREK kaldırılırken Hulusi Akara'ın konuşmasını hedef alan paylaşımlara dokunulmadı!
  • untitled-1.jpg

    dasdsd.jpg

"Eğer bu verilmezse ki bazı sıkıntılarımız var eğitimde yakından bilindiği gibi, şu gördüğümüz tablo olur. Bu sefer ateistle mi deistle mi uğraşacaksınız? LGBT ile mi uğraşacaksınız? Uyuşturucuyla mı uğraşacaksınız? Şaşırırsınız, şaşırırsınız. Ondan sonra başlıyoruz efendim savcı nerde? Polis nerede? Arkadaşlar, savcılarla polislerle bu iş olmaz olmaz. İşin başı, ilacı eğitim. Bunu verdik verdik, veremedik kendi çocuklarımızla bize yabancılaşıyor kendi torunlarımıza bize yabancılaşıyor."

MALUM KESİM ÇILDIRDI!

Hulusi Akar'ın sözleri milli ve manevi değerlere düşman malum kesimleri ve CHP medyasını adeta çıldırttı. Fondaş medya gün boyunca Türk Silahlı Kuvvetlerine uzun yıllar ünieroma ile de hizmet etmiş ve Genelkurmay Başkanlığı yapmış Akar'ı hedef alan yayın ve haberler yaptı.

untitled-2.jpg

untitled-1-001.jpg

untitled-1.jpg

"MUHASEBECİ KENAN" DA VAR!

Hulusi Akar'ın sözlerinden rahatsız olanlar arasıdna Musul Konsolosluğu baskınında adamlarıyla birlikte DEAŞ tarafından rehin alındığında, kendini "Muhasebeci Kenan" diye tanıtan, Özgür Suriye Ordusu için de terörist nitelemesi yapan, seçimlere girmediği çin tabela partisi olarak nitelendirilen Yenilik Partisi isimli partinin genel başkanı Öztürk Yılmaz'ın da yer alması manidar bulundu.

VATANDAŞLARDAN DESTEK YAĞDI

Milli ve manevi değerlere düşman malum kesimlerin ve CHP medyasının saldırısına uğrayan Hulusi Akar'a destek yağarken. TV100 yazarı gazeteci Hacı Yakışıklı, Akar'ın sözleri için "Muhteşem anlatmş" değerlendirmesinde bulundu.

  • M. Mustafa Özdemir

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.