İl Müdürü Yiğit Karatay'da okul ziyaretinde

İl Müdürü Yiğit Karatay'da okul ziyaretinde
 Editör
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okul ziyaretleri kapsamında 22 Şubat 2024 tarihinde Karatay ilçesinde bulunan Yağlıbayat İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Okulda gerçekleştirilen eğitim çalışmaları ve projeler hakkında Okul Müdürü Ali Kılıç’tan bilgi aldı. Okuldaki eğitim yerlerini incelemelerde bulunan Murat Yiğit, sınıflarda öğrencilerle buluştu.

Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek Millî Eğitim Bakanlığının önderliğinde yapılan projeler ve İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yapılmakta olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi çerçevesince gerçekleştirilen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı Genelgesi kapsamında hazırlanan 'Şehrimiz İmzamız' projesi ile okul bahçelerinde oluşturulmakta olan geleneksel oyun alanları hakkında da öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

İl Müdürüne ziyaretleri sırasında, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç eşlik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.