İran asıllı Mustafa Sandal'ı yerin dibine soktular!

İran asıllı Mustafa Sandal'ı  yerin dibine soktular!
 S. Yazı İşleri Müdürü
Bilal Özcan, Didem Delen ve Hande Sarıoğlu,...Devlete aylık 62 lira 50 kuruş almamak için kredi kartı limitini düşüren mülteci düşmanı İranlıMustafa Sandal'ı magazin programında adeta yerin dinine soktular!

100 bin TL üzeri limitli kredi kartlarından savunma sanayii için yıllık 750 TL (aylık 62 lira 50 kuruş) pay alınmasını hedefleyen ancak daha sonra ertelenen düzenleme daha yasalaşmadan kredi limitini 99 bin TLye düşürdüğünü gururla paylaşan kendisi İran asıllı olduğu halde sık sık mülteci düşmanlığıyla gündeme gelen popçu Mustafa Sandal'a tepkiler devam ediyor.

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programında Bilal Özcan, Didem Delen ve Hande Sarıoğlu, İranlı popçuyu adeta yerine dibine soktu.

YAZIK...

İranlı popçuya sert sözlerle yüklenen Didem Delen,"Bir konser biletin 750 TL, restoranda 750 TL bahşiş veriyorsun. Bu da paylaşıyorsunuz. Sizin topluma örnek olmanız lazım. Savaş burnumuzun dibine gelmiş. Devletimiz milletimiz yılda bir kere 750 istemiş. Canla başla vermemiz lazım Yazık ya.." dedi.

Delen,"FETÖ belası olduğunda neredeydin, deprem felaketi olduğunda herkes varını yoğunu koyarken neredeydin Mustafa Sandal?" diye sordu.

Hande Sarıoğlu da, "Sorsan bunu halk için yapıyorum" sözleriyle tepki gösterdi.

  • M. Mustafa Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.