İsrail'den Yemen'e hava saldırıları: 9 ölü

İsrail'den Yemen'e hava saldırıları: 9 ölü
İsrail ordusunun Yemen'deki Husilere yönelik hava saldırılarında 9 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İsrail ordusunun Yemen'deki Husilere ait hedeflere sabah saatlerinde düzenlediği hava saldırılarında 9 kişi hayatını kaybetti.

HUDEYDE'DEKİ SALİF LİMANI VE RAS ISSA PETROL TESİSİ HEDEF ALINDI

İHA'dan alınan habere göre: Hudeyde şehrindeki Salif Limanı'na düzenlenen saldırılarda 7 kişi yaşamını yitirdi. Ayrıca, Ras Issa Petrol tesisine yönelik gerçekleştirilen iki hava saldırısında ise 2 kişi hayatını kaybetti.

ELEKTRİK SANTRALLERİ DE HEDEF ALINDI

Saldırılarda, başkent Sana'nın güneyinde ve kuzeyinde bulunan iki merkezi elektrik santralinin de hedef alındığı bildirildi. Bu saldırıların, ülkenin altyapısına ciddi zararlar verdiği ifade ediliyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.