İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Bakan Tekin açıkladı

Bakan Tekin okulların 2 gün tatil edildiğini duyurdu.
İstanbul'da meydana gelen 6.2'lik depremin ardından artçı sarsıntılar meydana gelmeye devam ediyor. Megakentteki depremin ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'daki okulların 2 gün tatil edildiğini duyurdu.
gili diğer kurumlarımızla işbirliği içerisinde İstanbul'daki okullarımız için perşembe ve cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah."
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "İstanbul'da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası, şu ana kadar okullarımızda herhangi bir ciddi olumsuzluk yaşanmamıştır. Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır.
İlgili diğer kurumlarımızla işbirliği içerisinde İstanbul'daki okullarımız için perşembe ve cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah." dedi.
Bakan Tekin, "Okullar şu an için bizim elimize ulaşan farkı bilgi yok. Herhangi bir sıkıntımız yok. Etkinliklerimiz devam edecek. Okullarımızda herhangi bir olumsuz durum yok." açıklamasında bulundu.
İstanbul'da 6,2 büyüklüğündeki depremle ilgili tüm gelişmeler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İstanbul'daki depremde can kaybı var mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul’daki depreme ilişkin açıklama
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.