İşte aradığınız mekân… Konya’nın nostaljik gazozcusu!

İşte aradığınız mekân… Konya’nın nostaljik gazozcusu!
 Muhabir
Türbe Önü Çarşısı’nda bulunan ‘Gazoz Market’ eski dönem gazoz markalarını bünyesinde bir araya getirerek Konyalıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yemek sofralarının vazgeçilmezi olan gazozlar şimdide Konya’nın ‘Gazoz Market’inde bir araya geldi. Satışa sunulan birbirinden eşsiz tarihi gazozlar Konyalıları cezbetmeye devam ediyor. Konya halkının gazozlara yoğun ilgi gösterdiğini belirten Gazoz Market Satış Danışmanı Sami Özer, “70 çeşite yakın bünyemizde gazozumuz bulunuyor. Şişelerimizin dış görüntüsünün nostaljik olması insanlarımızın dikkatini çekiyor. Eskiye duyulan nostaljik özlemi gazozlarımızda giderilebiliyor” dedi.

whatsapp-image-2024-09-09-at-12-33-01.jpeg

‘NOSTALJİK ÖZLEM GAZOZLARDA GİDERİLDİ’

Şişe yapılarının nostaljik olması müşterilerin dikkatini çektiğini söyleyen Gazoz Market Satış Danışmanı Sami Özer, “Şişlerimizin dış görüntüsünün nostaljik olması insanlarımızın dikkatini çekiyor. Eskiye duyulan nostaljik özlemi gazozlarımızda bir nebze giderebiliyorlar. Gazozlarımız eski dönemleri hatırlatıyor. Konya halkı çeşit çeşit gazoz görmeyi ve tatlarına bakmayı sevdi diyebilirim. Gelen müşterilerimiz gazozların geçmiş tatla aynısı olduğunu söylüyorlar. Böylelikle güven sağlamış oluyoruz” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-09-09-at-12-32-59.jpeg

‘GAZOZ DÜNYAM’ MARKASI

KONYALILAR İLE BULUŞTU!

Türbe Önü Çarşı’nda bulunmakta memnunuz. Bunun sebebi ise hem işimiz gereği nostaljik bir hava yakalıyor hem de tarihi görüntüsü olan bu çarşıda yer almak daha çok yerli ve yabancı turistlerimizin dikkatini çekiyor. Çarşımızda zamanla gelen turist sayısının artacağını düşünüyor ve olumlu düşüncelerin artacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl kendi aromamızı yapmak için girişimde bulunmuştuk. Bu yıl ise markamız bünyesinde kendi gazozumuzu çıkardık. Müşterilerimizde markamıza yoğun ilgi gösteriyor. Bu durumdan çok memnunuz. Gazoz Market’in dışında aynı konsept ile Meram’da Rektörlüğü geçinde sağ tarafta Gazoz Dünyam Kafe isimli bir işletme açtık. Burada aynı konsept gazozlarımızın dışında tatlı ve kahve çeşitlerimizde bulunuyor. ” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-09-09-at-12-32-51.jpeg

‘HER KESİME HİTAP EDİYORUZ’

Gazoz Market Satış Danışmanı Sami Özer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yetmiş çeşit gazoz türümüz olması sebebi ile her yaşa ve her kesime hitap ediyor. Bizler bu işe girdiğimiz için çok memnunuz. Talepler giderek artmaya devam ediyor. Gazozlarımızın fiyatları 30 liradan başlıyor. Yerli üretim olan ‘Cuk’ marka gazozlarımız 50 lira.” •Tülay Gizem Başar

whatsapp-image-2024-09-09-at-12-33-03.jpeg

whatsapp-image-2024-09-09-at-12-32-55.jpeg

whatsapp-image-2024-09-09-at-12-32-53.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.