İşte Konya Şeker’e başkan olmak isteyen isimler!

İşte Konya Şeker’e başkan olmak isteyen isimler!
 Muhabir
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde olağan seçimli genel kurulun 27 Temmuz tarihinde yapılacağının ilan edilmesinin ardından kısa sürede çok sayıda isim kamuoyunda konuşulur oldu

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi, 27 Temmuz tarihinde olağan genel kurulunu seçimli olarak gerçekleştirecek. Kooperatif üyesi çiftçilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan genel kurulda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda genel kurul ikinci turda gerçekleştirilecek. 17 Ağustos 2024 tarihinde ise genel kurul, çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilmiş olacak.

KONYA YENİDEN SEÇİM HEYECANI YAŞAMAYA BAŞLADI

Yeni başkanın da seçileceği genel kurulla ilgili tarihin resmi ilan ile açıklanmasının ardından Konya yeniden seçim havasına büründü. Başta çiftçiler olmak üzere Konya’da adeta yeni bir seçim havası oluştu. Genel kurul tarihinin açıklanmasının ardından geçen kısacak zaman diliminde ise Konya Şeker’e başkan adayı olacağı yönünde birçok isim konuşulmaya başladı.

RAMAZAN ERKOYUNCU YENİDEN ADAY

Konya Şeker’in mevcut Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun yeni dönemde de başkanlığa talip olduğu biliniyor. Ramazan Erkoyuncu, 11 Temmuz Perşembe günü saat 15:30’da Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirecek.

ramazan-erkoyuncu.png
RAMAZAN ERKOYUNCU

RECEP KONUK’UN PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Uzun yıllar boyunca Konya Şeker’in başkanlığını yapan, AK Parti’den 25 ve 26. Dönem Karaman Milletvekili olarak da görev yapan Recep Konuk’un da yeniden aday olacağı konuşuluyor. Eski Başkan Recep Konuk kanadından Konya Şeker’e adaylığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, Konuk’un sosyal medya paylaşımları dikkat çekerek, on binlerce beğeni, yorum ve paylaşım aldı.

recep-konul.jpeg
RECEP KONUK

ASLAN ÜSTÜNDAĞ ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Geçmiş dönemlerde de Konya Şeker’e Başkan Adayı olan Aslan Üstündağ, 23 Haziran tarihinde Konya basını ile biraraya geldiği toplantıda Konya Şeker’in Temmuz ayında yapılması planlanan mali genel kurulunun seçimli genel kurul olacağını iddia etmiş ve bu genel kurulda Konya Şeker’e başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Aslan Üstündağ, seçime gidilen süreçte adaylığını en erken açıklayan isim olmuştu.

0318c8c2-1f53-4127-aaec-9cb71ceee716.jpeg
ASLAN ÜSTÜNDAĞ

ÇUMRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAMADI, KONYA ŞEKER’E ADAY OLDU

Konya Şeker’in genel kuruluna gidilen süreçte kamuoyunda ismi anılanlardan biri de Alaeddin Özçelik… 31 Mart seçimleri öncesinde Yeniden Refah Partisi’nden Çumra Belediye Başkan Adayı olan Alaeddin Özçelik, gerekli şartları sağlayamadığı için adaylığı düşürülmüştü. Alaeddin Özçelik’in de Konya Şeker’in başkanlığına talip olduğu kamuoyunda konuşuluyor.

abdullah.png
ALAEDDİN ÖZÇELİK

ÇUMRA’DAN ADAY OLAN BİR İSİM DE ALİ TURAN OLDU

Konya Şeker’in yönetimine talip olan isimlerden biri de Ali Turan oldu. Şakiroğulları Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Turan yaptığı yazılı açıklama ile Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’ne Başkan Adayı olduğunu duyurdu. Turan, “Değerli Kooperatif Üyelerimiz ve Çiftçilerimiz, S.S. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi başkanlığına adaylığımı büyük bir heyecan ve sorumlulukla duyuruyorum. Kooperatifimizin yaşadığı zorluklara rağmen umudumuzu yitirmiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, kooperatifimize sahip çıkarak güzel günlerin geleceğine inancımız tamdır. Ekonomik zorluklar ve tarımsal üretimdeki sıkıntılar hepimizi derinden etkiliyor. Ancak, yılmadan çözümler üretecek ve kooperatifimizi daha iyi yarınlara taşıyacağız. Sizleri birlik olmaya, dayanışma içinde hareket etmeye davet ediyorum. Hep birlikte, güçlü ve başarılı bir kooperatif için çalışacağız” dedi.

7603406d-19da-46bd-8e59-2bd99eff2475.jpeg
ALİ TURAN

KULİSLERDE ÇOK SAYIDA İSMİN DAHA ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Kulislerde başkan adaylığı için Ziraat Yüksek Mühendisi ALİ TURAN

servet-sari.png
SERVET SARI

Taşpınar Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Taşpınar,

mehmet-taspinar.png
MEHMET TAŞPINAR

Seyit Yaşar Alemdar gibi isimler de konuşuluyor.

seyit-yasar-alemdar.jpg
SEYİT YAŞAR ALEMDAR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.