İYİ Parti'de bir istifa daha: "Parya haline geldik!"

İYİ Parti'de bir istifa daha: "Parya haline geldik!"
Koray Aydın'ın istiasıyla sarsılan İYİ Parti'de GİK üyesi İbrahim Halil Oral istifa ettiğini açıkladı.

Koray Aydın'ın istiasıyla sarsılan İYİ Parti'de istifalar devam ediyor. Bu kez de Kurucular Kurulu ve GİK üyesi ve bir önceki dönem Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral istifa ettiğini açıkladı.

İyi Parti'nin seçim dönemindeki yanlışlarını eleştiren Oral, " İyi Parti, “partilerden bir parti” olmadığını bütün Türk milletine göstermişti. 1 Nisan 2018’de Ankara’da polis kayıtlarına göre 120 binden fazla vatandaşın katıldığı Kurultay’la iktidara da iktidarı ayakta tutan kronik muhalefete korku salmıştı. Bu ruh maalesef çok uzun sürmedi. Bu umut ve inanç hareketi, Cesurlar ve İyiler Hareketi olarak büyümek, kucaklamak toplumun ana omurgasıyla buluşmak yerine dar kadroculuğu, dar siyaseti tercih eden bir yönetim anlayışına bürünmeye başladı. İyi Parti’nin pek çok emektarı, milletvekili, üst düzey yöneticisi ötekileştirildi. 2023 Genel Seçimlerinde pek çok uyarımız ve şahsımın da vurguladığı ama amacından saptırılan açıklamalara rağmen Altılı Masa süreci doğru yürütülemedi. Seçim öncesi gerçekleştirilen il ve ilçe kongreleri teşkilatları ötekileştirmekten başka bir sonuç vermedi. Yurdumuz yuvamız olan İyi Parti’de parya haline geldik" dedi.

Oral, açıklamasını Koray Aydın gibi "Allah’a ısmarladık İyi Parti" sözleriyle tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.