Kabus bu hafta başlamıştı! Konyaspor'da geçen sezondan daha kötü performans!

Kabus bu hafta başlamıştı! Konyaspor'da geçen sezondan daha kötü performans!
 Muhabir
Konyaspor 5. hafta itibariyla geçen sezondan 1 puan geride yer alıyor. Geçtiğimiz yıl kabus gibi geçen sezon 5. haftadaki Ç. Rizespor yenilgisiyle başlamıştı. Yeşil-beyazlılar bu sezon ise 5. haftayı galibiyetle kapattı.

Trendyol Süper Lig’de 5. haftayı 1-0’lık Samsunspor galibiyetiyle kapatan TÜMOSAN Konyaspor puanını 7’ye yükseltti. Yeşil-beyazlılar bu sezon oynadığı 7 maçta; 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 de beraberlik aldı. Söz konusu maçlarda 6 gol kaydeden yeşil-beyazlılar kalesinde ise 7 gol gördü. Kasımpaşa’yı 3-2, Samsunspor’u 1-0 mağlup eden yeşil-Beyazlılar Bodrum FK’ya 3-1, Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Konyaspor Kayserispor’la da 0-0 berabree kaldı.

GEÇEN SEZON 8 PUAN TOPLAMIŞTI

Konyaspor son hafta ligde kaldığı geçtiğimiz sezon ise ilk maçta 8 puan toplamıştı. 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil-beyazlılar Gaziantep FK’yı 2-0, Başakşehir FK’yı 1-0 mağlup ederken İstanbulspor ve Antalyaspor’la 1-1 berabere kalmış Çaykur Rizespor’a ise 2-1 mağlup olmuştu.

GEÇEN YIL KABUS, BU HAFTADA BAŞLADI!

Konyaspor geçtiğimiz sezon düşüş 5. haftadaki yenilgiyle başladı. Evinde oynadığı son bölüme1-0 önde girdiği mücadelede Çaykur Rizespor’a 89 ve 90. dakikada yediği gollerle 2-1 mağlup olan Konyaspor için bu yenilgi, kabusun da başlangıcı oldu.

Anadolu Kartalı bu yenilginden sonra oynadığı 8 karşılaşmada; 6 mağlubiyet, 2 de beraberlik aldı. Devamında da bir türlü toparlanamayan Konyaspor, son hafta Trabzonspor’un Ankaragücü’nü mağlup etmesiyle ligde kalabildi.

GEÇEN SEZONUN DÜŞÜŞ HAFTASI BU SEZONUN ÇIKIŞ HAFTASI OLSUN

Konyaspor bu sezonun 5. haftasını ise çıkış haftası olarak görüyor. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Samsunspor'u 1-0 yendikleri maçtan sonra, "Umarım bu galibiyet bize arkadan rüzgar verip, iç sahada Sivasspor maçında iyi bir fırsata çevirmek için şans olur.” dileğinde bulundu.

ZORLU FİKSTÜR

Ligin 6. haftasında Cumartesi günü Sivaspor’u konuk edecek Konyaspor daha sonra Trabzonspor deplasmanına gidecek. 8. haftada şu ana kadar ligin flaş ekibi durumunda olan Eyüpspor’u konuk edecek yeşil-beyazlılar ardından da Beşiktaş ve Gaziantep FK olmak üzere üst üste 2 deplasmana gidecek. Konyaspor iki deplasmanın ardından Başakşehir’i Konya’da ağırlayacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.