Melek Mosso tepkiler üzerine geri adım attı

Melek Mosso tepkiler üzerine geri adım attı
AK Parti'ye oy veren kadınlara, sinkaflı küfürlerle hakaret eden kadının giyindiği gibi giyinip "Benim idoller" şeklinde paylaşan ve katıldığı ödül töreninde kadın hakları savunuculuğuna soyunan Melek Mosso gelen tepkiler üzerine geri adım attı.

Seçim öncesi AK Parti'ye oy veren kadınlara, sinkaflı küfürlerle hakaret eden kadının giyindiği gibi giyinip giyinip "Benim idoller" şeklinde paylaşan Melek Mosso, PowerTürk Müzik Ödülleri'ndeki konuşmasında söylediği sözler tepki çekti.

fx9186qxgaatzik.jpeg

"İKİ YÜZLÜ" TAVRA TEPKİ YAĞDI

Sadece siyasi tercihlerden dolayı kadınlara hakaret eden bir kadını kendine idol edindiğini söyleyip ödül gecesinde kadın hakları savunuculuğuna soyunan Mosso'nun iki yüzlü tavrına sosyal medyadan tepki yağdı.

melek-mosso-konserimin-yapilmamasinin-daha-dogru-oldugunu-dusunuyorum.jpg

TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ADIM ATTI; ESPİRİ YAPMIŞ!

Gelen tepkiler üzerine geri adım atan Melek Mosso, Halkbank'ın ana sponsor olduğu konserini iptal edildiğini duyurdu.

Şarkıcı, açıklamasında, "Seçim kombini' diyerek yaptığım esprimin amacını aşmış olma durumundan dolayı birbirini bu kadar seven bir toplumun karşı karşıya geliyor olması çok üzücü. Amacımın kimseyi üzmek ya da ayrıştırmayı tetiklemek olmadığını beni tanıyan herkes bilir, tanımayanlara da ben, açık yüreklilikle ifade edeyim; öyle biri değilim ve yaşananlardan dolayı üzgünüm. Çünkü ben, işin sahibi hangi parti, dinleyen kitlenin siyasi düşüncesi ne diye düşünmeden şarkı söylemek isteyen biriyim. Öyle de yoluma devam etmek istiyorum."Şimdi, günün sonunda görüyorum ki, artık daha da çok birleşme zamanı. Ayrı gayri olmadan, bir olma.. Bu gerginlik duvarına bir tuğla da ben koymayacağım. Bu sebeple ben de 8 hazirandaki konserimin yapılmamasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Hiçbir hesabı olmadan sadece müzik dinlemek, müzik yapmak, isteyenlerle pek yakında buluşacağız. Bu süreçte birleştirici olmak için aldığım kararı anlayan ve saygı duyan herkese teşekkür ederim. Bu vesileyle kırdığım, incittiğim herkesten de özür dilerim. Hepinizi seviyorum." ifadelerini kullandı.

1686147693-07cfea.jpg

HALKBANK SPONSORLUĞUNU ÇEKTİ Mİ?

Öte yandan ana sponsoru Halkbank olan Kuruçeşme konserinin kim tarafından iptal edildiği, Halkbank'ın sponsorluğunu geri çekip ekmediği tartışma konusu oldu.

Bazı paylaşımlarda, vatandaşların sponsorluk için tepki gösterdiği Halkbank'ın sponsorluğu çektiği iddia edildi ancak bankadan konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi ve iddia doğrulanamadı.

fx9tqhuxwaed3qx.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.