Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli görevine başladı

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli görevine başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atanan Mehmet Fatih Çiçekli, görevine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atanan Mehmet Fatih Çiçekli, görevine başladı.

iha-20240926aw295771-2-t.jpg

İHA'nın haberine göre: Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atanan Mehmet Fatih Çiçekli, görevine başladı.

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli için valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Karşılamaya Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, siyasi parti temsilcileri ile daire müdürleri katıldı. Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Mehmet Fatih Çiçekli, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya teşekkür etti. Çiçekli, hak, hukuk, adalet ve hakkaniyet içerisinde geçen 27 yıllık kamu hayatının Karaman Valiliği süresince de aynı istikamette geçeceğini söyledi.

Karaman Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen Vali Çiçekli'nin eşi Esengül Korkmaz Çiçekli de, Karaman'da görev yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Çiçekli, daha sonra makamına geçerek il protokolüyle bir süre görüştü.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.