Karapınar Belediyespor'da üç yeni transfer

Karapınar Belediyespor'da üç yeni transfer
 Editör
Karapınar Belediyespor, 2024-2025 sezonunda şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyor. Ligin uzun soluklu mücadelesi göz önüne alındığında kadrosunu güçlendirmeye kararlı olan yeşil-siyahlılar, deneyimli ve genç yetenekleri bünyesine kattı.

Konya’nın önemli amatör spor kulüplerinden biri olan ve 2024/2025 futbol sezonunda yapılanmaya giden Karapınar Belediyespor, dış transferde önemli isimlerle anlaştı. Yeşil siyahlı ekibin lig maratonun uzun olması nedeniyle yeni transferleri bünyesine kattığı öğrenildi.

SİNAN CAN ARDIÇ

Adana Kozan Spor FK'dan transfer edilen genç stoper, daha önce Ceyhan Spor’da 23 3. Lig maçında görev aldı. Oyuncunun BAL Ligi tecrübesi bulunuyor. Defansta sağlam bir performans sergilemesi beklenen Ardıç, Ceyhan Spor, Gümüşhane Telekom Spor, Mucurgücü Spor, Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor ve Kozan Spor FK’da forma giymiş bir isim olarak dikkat çekiyor.

ALPASLAN KAVUN

Uzunköprü Spor’dan transfer edilen genç kanat oyuncusu, Düzce bölgesinde dikkat çeken bir kariyere sahip olması ile biliniyor. Düzce Gençlik Hizmetleri Spor, Düzce Ayyıldız Gençlik ve Spor, Çilimli Belediyespor, Pırpır Gençlik ve Spor, Dedeler Spor ve Uzunköprüspor’da oynayan Kavun’un, hücum hattına hız ve hareketlilik katması bekleniyor.

NURİ ALADAĞ

Adana Pozantı Belediye Gençlik ve Spor’dan transfer edilen genç orta saha oyuncusu, Çukurova Gençlerbirliğispor, Adanaspor AŞ, Seyhan Belediyespor ve Adana Denizli Mithatpaşa Spor gibi takımlarda oynadı. Teknik becerisiyle orta sahada kilit rol oynaması ön görülüyor.

TAKIMA GÜÇ KATACAK

Transferler hakkında bilgilendirmede bulunan Karapınar Belediyespor yönetimi, yeni oyuncuların takıma güç katacağına değindi. Yeni sezon için umutlu olduklarını kaydeden yöneticiler, ligde daha iyi yerlere gelmek istediklerini ifade ettiler.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.