Karapınar Belediyespor'dan Başkan Önal'a ziyaret

Karapınar Belediyespor'dan Başkan Önal'a ziyaret
Konya Amatör Süper Grup takımlarından Karapınar Belediyespor ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacagı Konya Yolspor hazırlıklarını tamamladı.


Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal'ı makamında ziyaret eden Karapınar Belediyespor Yönetim Kurulu, sezon öncesi takım hakkında bilgi vererek kendisine ismi yazılı forma hediye etti. Kulüp başkanı Mithat Korkusuz, Başkan Önal'a 6 ayda yaptıkları çalışmaları anlatarak destekleri için teşekkür etti. Belediye Başkanı İbrahim Önal centilmenliğin ön planda olduğu bir lig olmasını dileyerek, "Başarılı olacağınıza inanıyorum. Futbol üç sonuclu bir oyun. Takımımıza ve diğer kulüplerimize başarılar diliyorum" dedi.

whatsapp-image-2024-10-11-at-10-25-42-1.jpeg

whatsapp-image-2024-10-11-at-10-25-42.jpeg

MORALLER YERİNDE

Teknik sorumlu Cezayir Polat, Yardımcı Antrenör Fikret Dirdi ve Kaleci Antrenörü Ahmet Karabacak nezdinde çalışmalarını tamamlayan takımı moraller yerinde. Lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen Karapınar Belediyespor Pazar Günü Saat 13.00'te Karatay Mehmet Oktut Stadı'nda Konya Yolspor'a konuk olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.