Karatay Kış Spor Okullarında kayıtlar başlıyor

Karatay Kış Spor Okullarında kayıtlar başlıyor
 Editör
Karatay Belediyesi’nin, Konya’nın ve ülkenin spor altyapısına daha fazla katkı yapmak amacıyla geçen yıl hayata geçirdiği Karatay Kış Spor Okulları’nda kayıtlar 2 Ekim Salı başlıyor.

Karatay Belediyesi’nin, Konya’nın ve ülkenin spor altyapısına daha fazla katkı yapmak amacıyla geçen yıl hayata geçirdiği Karatay Kış Spor Okulları’nda kayıtlar 2 Ekim Çarşamba başlıyor.

7 Ekim Pazartesi gününe kadar sürecek kayıtlar; sporokullari.karatay.bel.tr, adresinden yapılacak. İlk eğitimler ise 12 Ekim Cumartesi günü başlayıp 12 Ocak 2025 tarihine kadar devam edecek.

11 BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

Karatay Kış Spor Okulları; Voleybol, Jimnastik, Karate, Taekwondo, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Yüzme, Futbol, Basketbol ve Tenis Kortu branşlarında 5-15 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler faydalanabilecek.

karatay-kis-spor-okullari-1.jpg

YENİ YETENEKLERİ KEŞFEDECEĞİZ

Sporla büyüyen, sağlıklı, özgüveni yüksek, disiplinli nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay Kış Spor Okulları’nın sadece fiziksel gelişim için değil, aynı zamanda sosyal beceriler ve zihinsel gelişimi açısından da önemli olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Hasan Kılca, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönelmeleri ve geleceğe daha sağlıklı adım atabilmeleri için bu yıl da Kış Spor Okulumuzu açıyoruz. Çocuklarımız hem eğlenceli bir kış dönemi geçirecekler hem de kendilerini geliştirecekler. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyete sunacağımız Karatay Kış Spor Okullarımızda bu yıl 11 farklı branşta çocuklarımıza ve gençlerimize temel spor eğitimleri vereceğiz. Çocuklarımız 12 Ocak’a kadar devam edecek okulumuzda hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşayacaklar. Yeni genç yeteneklerimizi keşfederek, ülke sporuna kazandırmayı amaçladığımız Kış Spor Okullarımızda spora meraklı tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.