Karatay'da kariyer programları devam ediyor

Karatay'da kariyer programları devam ediyor
 Editör
Karatay Belediyesi, gençlerin kariyer rotalarını belirlemesine katkı sunmak amacıyla düzenlediği kariyer programlarını sürdürüyor.

Karatay Belediyesi, öğrencilerin bireysel kariyer planlamalarına destek olmak, gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim hayatlarına katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği “Geleceğin Yol Haritası ve Gençlerle Kariyer Sohbeti” programları devam ediyor.

KTÜN REKTÖRÜ OSMAN NURİ ÇELİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta lise öğrencilerine yönelik olarak ilki düzenlenen programda Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, öğrencilerle bir araya gelmişti. Kariyer sohbetlerinin ikinci programında ise Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Karatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi gençlerle buluştu.

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, gençlerin kariyerlerini planlamada ve hayata geçirmede uymaları gereken hususları ve tecrübelerini tek tek öğrencilerle paylaştı.

Öğrencilerle hayata dair tecrübelerini paylaşan ve özgeçmişi hakkında bilgiler veren Osman Nuri Çelik, konuşmasında eğitim hayatına dair de gençlere tavsiyelerde bulundu. Çelik ayrıca; gelecekleri, üniversite hayatları ve kariyerleriyle ilgili liseli gençlerin sorularını da yanıtladı.

HAYALİNİZ OLURSA HEDEFİNİZ DE OLUR VE HEDEFİNİZE ULAŞIRSINIZ

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik; “Konya Teknik Üniversitemiz, 1970’ten bu yana yani 50 yıllık geçmişiyle şehrimize, ülkemize ve insanımıza hizmet veriyor. Önemli akademik çalışmalar, araştırmalar ve projeler yapıyoruz. Sizler gelecekte inşallah bizlerin öğrencisi ve akademisyeni olacaksınız ama bunun için öncelikle kendi hedefinizi belirleyin. Yani geleceğinize karar verin ve o yönde çalışın. Çok çalışın çünkü hedefe ulaşmak ancak çalışmakla mümkün olur. Asla boş durmayın, kitap okuyun, kafanıza bir şey takılsın ve onu düşünerek bir şeyler üretmenin peşine düşün. Hayaliniz olursa hedefiniz de olur ve o hayalle hedefinize ulaşırsınız” ifadelerini kullandı.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.