Karı-koca kavgasında kan aktı: Damat ve 4 aylık evli kuzeni öldü

Karı-koca kavgasında kan aktı: Damat ve 4 aylık evli kuzeni öldü
Diyarbakır'da tartışan çiftin yakınlarını çağırması sonucu çıkan kavgada silahla vurulan damat ve 4 aylık evli kuzeni hayatını kaybetti.

Diyarbakır Yenişehir'de karı-koca kavgasında kan aktı. Kavgaya diğer akrabalarını da çağıran çiftin kavgasında damat ve 4 aylık evli kuzeni yaşamını yitirdi.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde tartışan çiftin yakınlarını çağırması sonucu çıkan kavgada silahla vurulan damat ve 4 aylık evli kuzeni hayatını kaybetti.

iha-20241012aw307008-5-t.jpg

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Aziz Mahmutoğulları Caddesi'nde bulunan bir binanın 6. katında yaşayan Mehmet Ali Baran ve eşi E.B. arasında tartışma çıktı. İki taraf da yakınlarını arayarak çağırırken, gelinin yakınları Mehmet Ali Baran ve 4 aylık evli olan kuzeni Vedat Baran'a silahla ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde damat ve kuzeninin hayatını kaybettiğini, Agit Baran'ın da yaralandığını belirledi. Gelin E.B. ve 2 çocuğunu alan yakınları ise olay yerinden uzaklaştı. Cenazeler savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, damadın yakınları sinir krizi geçirdi.

iha-20241012aw307008-7-t.jpg

Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.