Katırcı ile Gündüz ailelerinin mutlu günü

Katırcı ile Gündüz ailelerinin mutlu günü
 Editör
Konya’nın tanımmış ailelerinden İş insanı Mehmet Katırcı ile Kader Katırcı’nın oğulları, Alparslan Katırcı ile Sıddıka ile Ahmet Gündüz’ün kızları Hatice Gündüz dünya evine girdi.

Konya’nın tanımmış ailelerinden İş insanı Mehmet Katırcı ile Kader Katırcı’nın oğulları, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı’nın kardeşi, Sauna Gümüş Kapı’nın İşletmecisi Alparslan Katırcı ile Sıddıka ile Ahmet Gündüz’ün kızları Hatice Gündüz kıyılan nikâh ve düğünle dünya evine girdi. Düğüne katılım yoğundu.

gelinle-damat-birlikte.jpg

İkonia Garden Düğün salonunda kıyılan Nikâhın şahitlikleri Eski Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Spor Eski Başkanı Fatin Özgökçen, Hasan Dündar ve İbrahim Polat’tı. Nikâhtan sonra düğün yapıldı.

eski-konya-valisi-cuneyit-orhan-toprak-gelin-ve-damatla.jpg

Nikâhta, Hatice ve Alparslan Çiftçinin evlilik cüzdanın veren Eski Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, genç çifte mutluluklar dileyerek, Katırcı ve Gündüz ailelerini de hayırlı olsun dedi.

nikah-kiyilirken.jpg

Katırcı ve Gündüz ailelerini düğününe AK Parti önceki dönem Konya Milletvekili Gülay Samancı, Eski Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Vali Yardımcıları Aydın Erdoğan, Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Yavuz Güner, Selçuklu İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Meram İlçe Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Karatay İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Konya Özel Harekat Bölge Müdür Arif Özdemir, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Pekergin, Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, KSO VE OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, KOMÜT Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut, Eski Konya Spor Başkanı Fatih Özgökçen, Konya Spor Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı Serkan Özcan, iş ve siyaset dünyası temsilcileri, oda başkanları, Ekonomist Dr. İnanç Sözer, davetliler, her iki ailenin sevenleriyle yakınları katıldı.

haber-fotolari-3.jpg

Katırcı ve Gündüz aileleri, düğüne katılarak mutlu günlerini paylaştıkları için katılanlara teşekkür ederek, Konya etli pilavı ikram etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.