Konya Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'deki ikinci sezonuna hazır

Konya Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'deki ikinci sezonuna hazır
Konya Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, bu hafta başlayacak Süper Lig'deki ikinci sezonuna hazır

THF Hentbol Erkekler Süper Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezona hazır. Bu yıl Süper Lig'de ikinci sezonunu geçirecek sarı-siyahlılar, Baş Antrenör Murat Çaycı ve teknik ekip nezaretinde hazırlıklarına devam ediyor. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Akdemir ile birlikte Akyokuş Kasrı’nda oyuncularla kahvaltıda bir araya geldi. Öztürk takıma yeni sezon öncesinde başarı dileklerini iletti.

konya-buyuksehir-belediyespor-2.jpg

İLK MAÇ CUMARTESİ

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda erkeklerde 12 takım mücadele edecek. Ligde ikinci sezonunu geçirecek Konya Büyükşehir Belediyespor⁠ yeni sezona deplasmandaki Mihalıççık Belediyespor maçıyla merhaba diyecek. 31 Ağustos Cumartesi günü Porsuk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 17.00’da başlayacak. Konya Büyükşehir Belediyespor’da hedef sezona galibiyetle başlamak olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.