Konya Şeker’den yeni bir karar daha!

Konya Şeker’den yeni bir karar daha!
 Editör
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi erken kurula gitme kararı aldı. Alınan kararın ardından Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Ramazan Erkoyuncu, önümüzdeki günlerde seçim bürosunun açılışını gerçekleştireceğini duyurdu

Konya Pancar Ekiciler Kooperatifinde Mali Genel Kurulun bir süredir seçimli genel kurula dönüştüreceği iddia ediliyordu. S.S. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 72. Olağan Genel Kurulu 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

Seçim bürosunun açılışı ise 11 Temmuz 2024 günü saat 15:30’da Alparslan Türkeş Cad. Çarşı Cami karşısında gerçekleştirecek.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Görevi bizlere tevdi ettiğiniz günden bugüne 3 yıldır alın terinizin karşılığını almanız adına verdiğimiz mücadelede yürekten destekleriniz azmimizi hep yüksek tuttu, birlikte başarmamıza vesile oldu. Aramızda oluşan bu samimi gönül bağının daha da güçlenmesi için sizlerden bir dönem daha yetki istiyoruz. Çıktığımız bu yolda vereceğiniz her bir destek bizler için çok kıymetlidir. Sizleri Perşembe günü yapacağımız seçim büromuzun açılışına bekliyoruz. Selam ve saygılarımla.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.