Konya'da 19 hafize taç giydi

Konya'da 19 hafize taç giydi
 S. Yazı İşleri Müdürü
Kevser Köksal Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan öğrencilere yönelik düzenlenen hafızlık taç takma ve icazet merasimi Akşehir Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Konya Akşehir İlçe Müftülüğüne bağlı Kevser Köksal Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan öğrencilere yönelik düzenlenen hafızlık taç takma ve icazet merasimi Akşehir Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Nuri Köksal, ilçe müftüleri, STK temsilcileri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrencileri ve aileleri katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program açılış konuşmasını Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci yaptı.

hafize-1.jpg

TEBRİK ETTİLER

Selamlama konuşması yapan İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Kur'an-ı Kerim eğitimi ve hafızlığın önemi hakkında konuşma gerçekleştirerek, hafız olan öğrencileri tebrik edip ailelerine ve hocalarına teşekkür etti.

hafize-4.jpg

Daha sonra kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Cafer Tayyar Doymaz ise Hz. Peygambere işaretle Kur'an ile hemhal olan, okuyan, anlamaya, anlatmaya ve yaşamaya çalışan kişiye gıpta edileceğini ifade ederek hafızları tebrik etti. Protokol konuşmaları ve hediye takdimi sonrası taç giydirme merasimi düzenlendi.

hafize-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.