Konya'da bina çökmesi ile ilgili 1 şüpheli daha gözaltına alındı

Konya'da bina çökmesi ile ilgili 1 şüpheli daha gözaltına alındı
Konya'da 4 katlı binanın çökmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bir kişi daha gözaltına alındı.

Konya'da 4 katlı binanın çökmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bir kişi daha gözaltına alındı.

İHA'nın haberine göre: Konya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, olayda sorumluluğu olduğu öne sürülen binanın inşaatında görev alan Adnan T, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Konya'nın Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi'nde bulunan Taşoluk Apartmanı, 24 Ocak'ta çökmüş, enkaz altında kalan 3 kişi sağ olarak kurtarılmış, 2 kişi ise hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığı geniş kapsamlı bir soruşturma başlatmış, bir cumhuriyet başsavcıvekili ile 2 savcı görevlendirilmişti.

6 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan balıkçı dükkanı işletmecisi Kazım F, eski kahvehaneci Kemal Ö, dükkan sahipleri Hakkı İ. ve Mehmet P, iç mimar Tuncer D. ile tadilat işini yapan Volkan D. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum