Konya’da bugün neler oldu? (13 Eylül 2024)

Konya’da bugün neler oldu? (13 Eylül 2024)
 Editör
Konya’da bugün (13 Eylül 2024 Cuma) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

  1. Konya'da çalıştığı masaj salonunda eski sevgilisi tarafından öldürülen 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan'ın olaydan 1 ay önce emniyete giderek, " Beni de "seni ve çocuğunu öldürürüm" diyerek tehdit etti" diye şikayetçi olduğu öğrenildi.

    1.jpg

  2. Konya'da Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge basın toplantısı gerçekleştirdi.

    2.jpeg

  3. Konya'nın Karapınar ilçesinde, Karapınar Gençlik Merkezi tarafından yürütülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Karapınar Belediyesi'nin desteklediği "Doğayla El Ele Öğreniyorum, Üretiyorum, Paylaşıyorum" projesi sona erdi.

    3.jpg

  4. Konya'da Aşyenur Ezgi Eygİ için Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen gıyabi cenaze namazı kılındı.

    4.jpeg

  5. Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuna Uysal tarafından hazırlanan Tuz Gölündeki bitki çeşitliliğine yönelik proje ile Tuz Gölü ve çevresindeki bitki türlerinin genetik yapısı araştırılacak.

    5.jpg

  6. Konya’da bugün 8 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.