Konya’da bugün neler oldu? (25 Eylül 2024)

Konya’da bugün neler oldu? (25 Eylül 2024)
 Editör
Konya’da bugün (25 Eylül 2024 Çarşamba) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

  1. Konya dahil 27 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik son 4 gündür süren “Kalkan-27” operasyonlarında; 84 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü ve 1029 düzensiz göçmen yakalandı.

    1.jpg

  2. Tamamen Karatay Belediyesi personeli tarafından tasarlanan ve Türkiye’nin en kapsamlı belediye halkla ilişkiler akıllı mobil uygulaması olan proje 2. Türkiye Bilişim Ödülleri’nde en iyi 3 proje içerisinde yer aldı.

    2.jpg

  3. Konya'da 52 yaşındaki 2 çocuk annesi Doğan, kazanamayacağını düşünen yeğeniyle girdiği iddiayla Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümünü, burslu kazandı.

    33.jpg

  4. Afyonkarahisar-Konya karayolu Bolvadin Heybeli Termal Tesisleri Kavşağı'nda iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

    4.jpg

  5. Karapınar'da lastiği patlayan kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

    5.jpg

  6. Bugün Konya’da 13 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.