Konya’da bugün neler oldu? (6 Eylül 2024)

Konya’da bugün neler oldu? (6 Eylül 2024)
 Editör
Konya’da bugün (6 Eylül 2024 Cuma) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

  1. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, giderek azalan su rezervinin oluşturduğu tehlikeye dikkat çekti.

    1-001.jpg

  2. Meram Belediyesporlu, milli halterci Besra Duman, 2024 Paris Olimpiyatları Paralimpik Oyunları'nda Kadınlar Para Halterde 55 kiloda gümüş madalya kazanarak Türkiye’ye büyük bir gurur daha yaşattı.

    2-001.jpg

  3. Prof. Dr. Bilal Dik, Nepal’de Bengal Akbabası’ndan (Gyps bengalensis) toplanan ve teşhis için kendisine gönderilen parazit örnekleri arasında daha önce bilinmeyen bir bit türünü “Aegypoecus bengalensis“ olarak dünyada ilk kez tanımladı ve bu türü bilim dünyasına kazandırdı.

    3.jpg

  4. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, merkez kampüste oluşturulan Üniversite Tercih ve Tanıtım Merkezinde ücretsiz danışmanlık hizmeti sunan Konya Ticaret Odası (KTO) ek yerleştirme döneminde de üniversite adaylarına hizmet vermeye devam ettiğini açıkladı.

    4.jpg

  5. BEM BİR SEN Konya Şubesi, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesinde ve İlçe Belediyelerinde görev yapan Zabıta Memurları ile bir araya gelerek haftalarını kutladılar.

    5-001.jpg

  6. Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Bozkır’a kazandırmak istedikleri projelerle ilgili Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

    6.jpg

  7. Konya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, kazaya karışan otomobil sürücüsü aracını kaza yerinde bırakarak kaçtı.

    7.jpg

  8. MEB tarafından öğrencilerin erken yaşta spora yönlendirilmesi için 5. sınıf düzeyinde öğrenci kabul edecek ilk spor ortaokulları, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya ve Trabzon'da açılacağı bildirildi.

    konyanin-turkiye-icin-onemi.webp

  9. Konya'da sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda bir kişi bıçakla yaralandı.

    whatsapp-gorsel-2024-08-29-saat-17-17-01-c5589076.jpg

  10. Konya'da polisleri silahla yaralayarak olay yerinden kaçan şüpheliler polis ekiplerince farklı adreslerde yakalanarak gözaltına alındı.

    10.jpg

  11. Konya'nın Akşehir ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

    aksehir.jpg

  12. Konya'da böbrek yetmezliğine bağlı ölüm riski bulunan anne karnındaki bebek Konya'daki hastanede yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

    11-001.jpg

  13. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hocacihan Mahallesi Mescid-i Kuba Camii’nde vatandaşlarla buluştu.

    selbel.jpg

  14. Karatay Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda her eğitim öğretim yılının başında birinci sınıfa ilk defa gidecek olan öğrencilere yaptığı kırtasiye yardımlarının devam ettiği, sınıflarına giren minikleri çanta ve kırtasiye sürprizinin karşıladığı öğrenildi.

    kabeld.jpg

  15. Karatay'ın merkeze uzak mahallesinde yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete açıldı.

    sosyaltes.jpg

  16. Akşehir’de Batı Cephesi Kadınları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu.

    aksyard.jpg

  17. POLEM Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Atçeken ve berberindeki heyet Konya'da saldırıda yaralanan polisleri hastanede ziyaret etti.

    polis.jpg

  18. Konyaspor anlaşmaya vardığı futbolcu Rıdvan Dönmez ile 5 yıllık sözleşme imzalayıp Vanspor'a kiraladı.

    12.jpg

  19. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

    13.jpg

  20. Türkiye'nin en büyük amatör spor kulüplerinden Selçuklu Belediyesi Kış Spor Okullarına kayıtların www.sporselcuklu.com.tr adresinden 11 Eylül Çarşamba günü saat 09:00’da online olarak başlayacağı açıklandı.

    14.jpg

  21. 1922 Konyaspor, Konyaspor alt yapısından yetişen Konyalı oyuncu Hüseyin Biber ile sözleşme imzaladı.

    15.jpg

  22. Konyaspor Kulübü’nde 2. Başkan Adem Bulut, transferin son gününe kadar üç transfer yapılacağının altını çizerken, sol stoper, orta saha ve forvet mevkilerine yeni futbolcuların ekleneceğini belirtti.

    adem-b.jpg

  23. Konya’da bugün 11 kişi toprağa verildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.