Konya’da bugün neler oldu? (7 Eylül 2024)

Konya’da bugün neler oldu? (7 Eylül 2024)
 Editör
Konya’da bugün (7 Eylül 2024 Cumartesi) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

  1. Konya'da sürücülerin göz ardı ettiği trafik kuralları sebebiyle meydana gelen kazalarda can ve mal kayıpları meydana geliyor. Uzmanlar, ihlal edilen kurallara uyulması halinde kazaların daha da azalmasıyla can kayıplarının önüne geçilebileceğini açıkladı.

    1.jpg

  2. Konya'nın Bozkır ilçesinde Toros Dağlarının zirvelerindeki bulunan kovanlara ayı dadandı. Üreticiler bu ayı korkusu sebebi ile balları erken hasat etmeye başladı.

    2.jpg

  3. Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Başkanı Cengiz Toksöz, 31 Ağustos-1 Eylül'de düzenlenen Celaleddin Karatay Hava Koşusu Türkiye Şampiyonası için geldiği Konya'da açıklamalarda bulundu.

    3.jpg

  4. Konya'da 10 yaşında başladığı saat tamirini yaklaşık yarım asırdır devam ettiren usta, uğruna şiir yazdığı saatlerden şimdilerde tarihi eser saatleri ve yapımı zor olan çalar saatleri tamir ederek müşterilerin hatıralarını tekrardan yaşattığını paylaştı.

    4.jpg

  5. Türkiye'de farklı illerde yapılacak enerji projeleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Açıklanan listede Konya'da yer aldı.

    5.jpg

  6. Konya'da kendilerini yakalamaya çalışan 2 polis memurunu silahla yaralayan 2 şüpheli ve onlara yardım eden 1 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. Şüphelilerin olaydan bir gün önce plan yaptığı ortaya çıktı.

    6.jpg

  7. Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Tarımda Yeni Dönem: Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli” konulu proje dolayısıyla Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya teşekkür etti.

    8.jpg

    8. Konya'da bugün 10 kişi vefat etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.