Konya’da bugün neler oldu? (9 Eylül 2024)

Konya’da bugün neler oldu? (9 Eylül 2024)
 Editör
Konya’da bugün (9 Eylül 2024 Pazartesi) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

  1. Lise Medeniyet Akademileri’nde kayıtlar başladı.

    1-001.jpg

  2. Konya'da obruk sayısı 3 bine yaklaştı.

    2.jpg

  3. MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, Yunak’ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

    3-001.jpg

  4. Konyaspor Hollandalı stoper Riechedly Bazoer ile anlaşmaya vardı.

    4-001.jpg

  5. DOSD Meram, NEÜ tarafından gerçekleştirilen iki ayrı programda yoğun ilgi gördü.

    5.jpg

  6. Konya'da 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında 491 bin 291 öğrenci ders başı yaptı.

    6.jpg

  7. “Nitelikli Bilimsel Yayıncılık” temasıyla gerçekleşen “Yayıncılık Yaz Okulu 2024”, NEÜ Bilimsel Yayınlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kaleci yönetiminde gerçekleştirildi.

    7.jpg

  8. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 101. Kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Atatürk anıtına çelenk sunularak, 101 yıllık halkın partisinin ülkemizin hak ettiği refahı getireceği mesajı verildi.

    8.jpg

  9. Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinin 30. Yıl programı Tantavi Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

    9.jpg

  10. Başkan Altay, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk gününde öğrencilerin ve velilerin yanında olarak heyecanlarına ortak oldu, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

    10.jpg

  11. Karatay Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Hacıveyiszade Mahallesi Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu’nda 2024-2025 yeni eğitim ve öğretim döneminde bir tören düzenlendi. Karatay'ın çanta ve kırtasiye destekleri yine sıralarda yer aldı.

    11.jpg

  12. Konya’da Erkek Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışması İl Finali yapıldı.

    12.jpg

  13. Yeni eğitim yılının ilk gününde Abidin Saniye Erçal İlkokulu’nda öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Pekyatırmacı, "Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme vesile olmak ve onları daha iyi yarınlara hazırlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

    13.jpg

  14. Antalya’da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz kapsamındaki Finansal Teknolojiler Yarışmasında En İyi Sunum Ödülünü Selçuk Üniversitesinden AYZEK WinTwin Takımı aldı.

    14.jpg

  15. Selçukya Kültür Sanat Derneği bünyesinde kurulan (SKY) Selçukya Kültür Yayınlarından Türkmen Köyü Bükçe adlı kitabını çıkaran Kazım Öztürk , okurları ile buluştu.

    15.jpg

  16. Konyaspor, son olarak Karabağ'da forma giyen Senegal asıllı Fransız forvet Hamidou Keyta ile anlaşmaya vardı.

    16.webp

  17. Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformu’nun genç ve yetenekli yarışma takımı, 6. “Uluslararası Uzay Modelleri Şampiyonası'nda elde ettiği derecelerle Türkiye final etabına katılmaya hak kazandı.

    17.jpg

  18. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde Türk-İslam sanatlarının yaşatılması ve yeni nesillere aktarılması amacıyla hizmet veren akademide ön kayıtların yarın başlayacağı açıklandı.

    18.jpg

  19. Konya’da bugün 17 kişi toprağa verildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.