Konya'da İlçe Müftüleri toplantısı yapıldı

Konya'da İlçe Müftüleri toplantısı yapıldı
 Editör
Konya İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Konya Dini İhtisas Merkezi’nin ev sahipliğinde ilçe müftüleri toplantısı gerçekleştirildi.

Konya İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla Konya Dini İhtisas Merkezi’nin ev sahipliğinde ilçe müftüleri toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Ceyhan, Konya Dini İhtisas Merkezi Müdürü Salih Doğan, il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı.

Toplantıda, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası programlarının planlaması, eğitim öğretime başlayan Kur'an kursuları hazırlıkları, gençlik koordinatörlüklerinin hizmetleri ve gündemdeki diğer konuların değerlendirilmesi yapıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.