Konya'da iş dünyası merhameti konuşacak! KİKAD zirvesi başlıyor

Konya'da iş dünyası merhameti konuşacak! KİKAD zirvesi başlıyor
 Editör
Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD), iş dünyasında hoşgörü ve merhametin önemini vurgulayan geleneksel zirvelerinin dördüncüsünü bu yıl Konya'da gerçekleştiriyor.

İş yaşamında hoşgörü buluşmaları markasıyla, Türkiye’den ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iş derneklerini buluşturan zirvelere ev sahipliği yapan KİKAD, bu zirvelerin dördüncüsünü tüm insanlığı hoşgörüyle iklimiyle kucaklayan Hz. Mevlana’nın kenti Konya’da 2-3 Kasım 2024 tarihlerinde bu kez İş’te Merhamet temasıyla ve MEVLANASİFED iş birliğiyle gerçekleştiriyor.

İŞ DÜNYASI PROFESYONELLERİ KONYA’DA BULUŞACAK

Merhametin sosyal yaşamda olduğu kadar iş dünyasında da ihtiyaç duyulan bir sorumluluk alanı haline geldiği gerçeğinden hareketle organize edilen etkinlikte çok sayıda iş dünyası profesyoneli Konya’da buluşacak. Değişen ve değişimi süren iş dünyasının getirdiği farklılıkların, duyguyu ve insanı odağına alan yönetim anlayışlarına ihtiyacı fazlasıyla arttırması ve bir takım özel beceri ve yeteneklerin beraberinde kalbini de kullanabilen, insanlara ilham olabilen, merhamet odaklı sürdürebilir kültürel sistemler kurmanın zorunluğuyla düzenlenen etkinlik, Dedeman Konya Otel’de gerçekleşecek. Konya’da kurulan ilk iş kadını derneği olan ve MEVLANASİFED, İÇASİFED, GİFED federasyonları ile TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu üyesi Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD), 2007 yılından itibaren faaliyet gösteren köklü bir geçmişe sahip bulunuyor. Kadınların iş dünyasındaki statülerini sağlamlaştırmak, kadın girişimci sayısını artırmak, mevcut kadın girişimcileri güçlendirmek, kadın girişimcilerin kendi aralarındaki işbirliği ve dayanışmanın geliştirilmesine katkı sağlamak, kadının ekonomik & sosyal statüsünü güçlendirmek ve böylece ülke ekonomisine katkılarını artırmak amacıyla kurulan dernek; 17 yıldır çeşitli ulusal ve uluslararası projelerde aktif olarak yer alıyor, üniversiteler, teknokentler ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirlikleri geliştirerek kadının Türk ve Dünya ekonomisindeki yerini güçlendirme vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor.

KÜLTÜREL DÜNYANIN ÖNEMLİ İSİMLERİ KONUŞMACI OLARAK YER ALACAK

Geçtiğimiz yıllarda çok sayıda misafirin iştirak ettiği “İş Yaşamında Hoşgörü Buluşmaları" İŞ’TE MERHAMET” temalı bu seneki programında yine gerek iş gerek kültürel dünyanın önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak. Prof. Dr. Kenan GÜRSOY (E. Büyükelçi - Felsefeci Akademisyen), Gamze CİZRELİ (Girişimci - İş İnsanı), Mehmet Gün (Türkonfed Başkan Yrd.- Hukukçu), Dr. H.C. Esin Çelebi Bayru (Hz. Mevlânâ’nın 22. Kuşak Torunu – Yazar), Esra Bezircioğlu (Kagider Yönetim Kurulu Başkanı ), Doç. Dr. Faik Özdengül( Akademisyen – Yazar), Prof. Dr. Mehmet AK (Psikiyatr – Akademisyen), Aslı Kemal (Esas Gayrimenkul İnsan ve Kültür Kıdemli Direktörü), Berrin AK (İş İnsanı) gibi isimlerin yer alacağı programın moderatörlüğünü Prof. Dr. Aşina Gülerarslan Özdengül yapacak. 2 Kasım 2024 Saat 13.00 ‘de başlayacak etkinliğe dinleyici olarak katılım için info@kikad.org.tr üzerinden iletişime geçilebilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.