Konya’da jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu

Konya’da jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu
Konya'da jandarma ekiplerinin 3 ilçede uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda 6 şahıs gözaltına alındı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozkır, Cihanbeyli ve Beyşehir ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik kapsamlı operasyonlar düzenledi.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

İHA'dan alınan habere göre: Bozkır ilçesinde, jandarma ekiplerinin istihbari çalışmaları sonucu, uyuşturucu madde bulundurdukları değerlendirilen 4 kişinin ikametinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 1.81 gram metamfetamin ve 9.95 gram peçeteye emdirilmiş bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şahıs, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Cihanbeyli ilçesinde, yine jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda bir çiftlikte ve mısır tarlasında yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirildiği belirlendi. Şüpheli şahsın çalıştığı alanda gerçekleştirilen aramada 140 gram kubar esrar ele geçirildi. Bu şahıs da ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Beyşehir ilçesinde, Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon neticesinde, bir kişinin ikametinde yapılan aramada 680 gram kubar esrar, 1 adet seri numarası kazınmış otomatik av tüfeği, 1 adet markası ve seri numarası bulunmayan otomatik av tüfeği ve 1 adet hassas tartı ele geçirildi. Bu malzemelere el konulurken, şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Jandarma, bu tür operasyonlarla suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik kararlılıkla çalışmalarına devam ediyor. Bu operasyonlar, Konya'da uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığı gösteriyor ve toplumda bu tür suçların önüne geçilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

aw314358-01-1.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.