Konya'da kaza: Refüje çıktı, direği kırdı

Konya'da kaza: Refüje çıktı, direği kırdı
 Editör
Konya'da hakimiyetini kaybeden otomobilin refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Konya Beyşehir'de gerçekleşen kazada kontrolden çıkan otomobil refüje çıkarak, aydınlatma diereğine çarptı. 2 kişinin yaralandığı kazada araçta sıkışıp kalan kişileri itfaiye ekipleri kurtardı.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Konya'nın Beyşehir ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

aw248113-02.jpg

aw248113-01.jpg

Kaza, Konya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki N.Ö. idaresindeki 42 B 7340 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı. Otomobilin refüj üzerindeki çarptığı aydınlatma direği kırılarak devrilirken kaza ihbarı üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil içerisinde sıkışan sürücü ve yolcu itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile araçtan çıkarıldı. Yaralanan sürücü N.Ö. ile araçta yolcu olarak bulunan S.Ö. daha sonra ambulansla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

aw248113-03.jpg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.