Konya'da okul geçit görevlileri sertifikalarını aldı

Konya'da okul geçit görevlileri sertifikalarını aldı
Konya'nın ilçesinde, okul geçit görevlilerine yönelik düzenlenen eğitim programının ardından katılımcılar sertifikalarını aldı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, okul geçit görevlileri için düzenlenen eğitim programı sonrasında katılımcılar sertifika almaya hak kazandı.

İHA'nın haberine göre: 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte, okul önlerinde olası trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olarak, okullarda eğitim gören öğrencilerin güvenli bir şekilde giriş ve çıkış yapmalarını sağlamak amacıyla öğretmenler, öğrenciler ve veliler için bir eğitim programı düzenlendi. Programa, 70 öğretmen, öğrenci ve veli katıldı. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından verilen kurslara, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Gölükçü de katılarak öğrencilere bilgi verdi. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen programda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

iha-20241016aw309115-1.jpg

iha-20241016aw309115-3.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.