Konya’da silah kaçakçılarına operasyon

Konya’da silah kaçakçılarına operasyon
Konya'nın Kulu ilçesinde jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda 5 tabanca, 7 şarjör ve 30 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarma ekiplerinin çalışmaları neticesinde 5 tabanca, 7 şarjör ve 30 adet tabanca mermisi ele geçirilirken olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

İHA'dan alınan habere göre: Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda, 5 tabanca, 7 şarjör ve 30 adet tabanca mermisi ele geçirilirken, olayla bağlantılı olarak 1 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç ve suçlulukla mücadele çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçesinde bir kişinin evinde ve aracında arama yaptı. Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yürütülen bu çalışmada, 5 markasız ve seri numarasız tabanca, 7 şarjör, 30 adet 9 mm tabanca mermisi ve 7 bin 545 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.