Konya'da yapılacak dev etkinlik için dikkat çeken tema!

Konya'da yapılacak dev etkinlik için dikkat çeken tema!
 Editör
Konya, 19-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. Konya Kitap Günleri ile kitapseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen bu önemli etkinlik, bu yıl "Özgürlük için oku" temasıyla gerçekleşecek

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Konya Kitap Günleri’nin 2024 programı belli oldu.

pusula-manset.jpg

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ KALEMLERİNİ VE OKUYUCULARINI KONYA’DA BULUŞTURACAK

Konya'da Kitap Günleri heyecanı yaşanması için geri sayım başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni nesillere kitap sevgisinin aşılanması, okuyan ve araştıran bir nesil yetişmesi amacıyla düzenlenen Konya Kitap Günleri, şehrin kültür hayatına da önemli katkıda bulunuyor. Anadolu’nun en büyük kitap etkinliği olma özelliğini taşıyan Konya Kitap Günleri kapsamında 10 gün boyunca Türkiye’nin önemli kalemlerini ve okuyucularını Konya’da buluşturacak.

1 MİLYONDAN FAZLA KİTAP, OKUYUCULARLA BULUŞACAK

Türkiye'nin en çok kitap okunan şehirlerinden biri olan Konya'da düzenlenen Kitap Günleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da yüz binlerce ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, 250'den fazla yazar, 250 yayınevi ve 1 milyondan fazla kitap, okuyucularla buluşacak.

"ÖZGÜRLÜK İÇİN OKU"

"Özgürlük İçin Oku" temasıyla düzenlenecek olan bu yılki etkinlikte, kitap okumanın özgür düşünceye, bireysel gelişime ve topluma katkılarına vurgu yapılacak. Konferanslar, imza günleri, yazar söyleşileri, atölye çalışmaları, gösteriler ve tiyatrolar gibi birbirinden farklı etkinliklerle dolu dolu geçecek olan 10 gün boyunca, Konya adeta bir kültür şöleni yaşayacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.