Konya’da yürekleri ağızlara getiren kaza: Ölümden döndüler!

Konya’da yürekleri ağızlara getiren kaza: Ölümden döndüler!
 Editör
Dikkatsizlik ve kural ihlali sonucu meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Selçuklu ilçesi Barış Caddesi’nde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı, otomobil kullanılamaz hale geldi

Konya’nın şehir merkezinde, Selçuklu ilçesi Barış Caddesi’nde sabah saatlerinde iddialara göre dikkatsizlik ve kural ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasında 42 VV 389 plakalı otomobil ile 06 DOK 615 plakalı kamyonet çarpıştı.

konyada-yurekleri-agizlara-getiren-kaza5.jpg

Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptıktan sonra ters dönen otomobil kullanılamaz hale geldi. Otomobilin sürücüsü yaralandı. Kazaya karışan kamyonette de ciddi oranda maddi hasar meydana gelirken kamyonet sürücüsü de yaralandı.

konyada-yurekleri-agizlara-getiren-kaza4.jpg

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri, her iki araçtaki yaralı sürücülere ilk müdahalelerini yaptıktan sonra, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de kazanın meydana geldiği Barış Caddesi’nde geniş güvenlik önlemleri alırken, yolda trafik akışı uzun süre kontrollü bir şekilde sağlandı.

konyada-yurekleri-agizlara-getiren-kaza3.jpg

Kazaya karışan araçların ve çarpmanın şiddetiyle devrilen ağacın yoldan kaldırılması sonrası trafik normale döndür. Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralı sürücülerin durumlarının ağır olmadığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.