Konya'daki hastanede emeklilere yüzde 20 indirim

Konya'daki hastanede emeklilere yüzde 20 indirim
 Editör
Konya Farabi Hastanesi ile Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında, protokol anlaşması gerçekleşti.


2024 yılı Türkiye'de ’’Emekliler Yılı” olarak ilan edildi. Bu kapsamda sağlık, eğitim, kültür ve birçok alanda emeklilere yeni imkânlar verilecek. Konya Farabi Hastanesi ile Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında, protokol anlaşması gerçekleşti. Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Sağlık Sosyal Güvenlik Müdür Vekili Dr. Zeki Bayındır, Hastane Başhekimi Prof.Dr. Cevat Özpınar anlaşmanın hayırlara vesile olmasını dilediler.

whatsapp-image-2024-07-04-at-13-55-36-1.jpeg

Konya Farabi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Cevat Özpınar, ”Emekliler yılı nedeniyle, emeklilerimizin sağlık yaşamına bir destek verebilmek amacıyla hastanemizde emeklilerin yararlandığı tüm sağlık hizmetlerde ayaktan tedavi, teşhis amaçlı tetkik ve yatarak tedavilerde %20 indirim uygulamasına karar verdik” dedi.
Emeklilerin yıllar boyu çalışarak büyük emekler verdiklerini belirten Prof. Dr. Cevat Özpınar, "Emeklilerimizin ikinci baharında bizde onlara bir destek vermek istedik. Bağ –Kur , Sosyal Güvenlik Kurumu, Eyt’ li fark etmeden tüm emeklilerimizin yanındayız" diye konuştu.

whatsapp-image-2024-07-04-at-13-55-36.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.