Konya'daki kampüste bir ilk: “Kışa Merhaba” festivali düzenlendi

Konya'daki kampüste bir ilk: “Kışa Merhaba” festivali düzenlendi
SÜ Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'nde bu yıl ilki gerçekleştirilen “Kışa Merhaba” festivali gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'nde bu yıl ilki düzenlenen "Kışa Merhaba" festivalinde, öğrenci topluluklarının tanıtımı, halat çekme turnuvası, müzik eğlenceleri ve çeşitli etkinliklerle renkli görüntüler oluştu.

aw349457-02-2.jpg

İHA muhabirinden alınan habere göre; Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'nde bu yıl ilki gerçekleşen “Kışa Merhaba” festivali düzenlendi. Kampüste bulunan Ali Akkanat Turizm Fakültesi, Ali Akkanat İşletme Fakültesi, Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Ali Akkanat Beyşehir Meslek Yüksekokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen festival öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken, renkli görüntüler oluşturdu. Festival, ‘festival ateşinin' yakılması ile başladı. Öğrenci topluluklarının tanıtımının gerçekleştirildiği festivalde farklı etkinlikler düzenlendi. Davetlilere ve katılımcılara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Müzik eğlence programının da yer aldığı festivalde düzenlenen okullar arası halat çekme turnuvası da renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinliklere fakültelerin dekan ve yüksekokulların müdürleri, okul idarecileri, akademisyenler, üniversite öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.