Konyalı öğrencilerin bilim, tarih ve kültür gezileri sürüyor

Konyalı öğrencilerin bilim, tarih ve kültür gezileri sürüyor
 Editör
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, Konya'da 7. sınıflara düzenlenen bilim, tarih ve kültür gezileri sürüyor.



Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, merkez ilçeler dışındaki 28 ilçeden 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bilim, tarih ve kültür gezileri devam ediyor. Gezilerle, genç nesillerin şehirlerine olan aidiyet duygusunu güçlendirmek ve kültürel mirası tanıtarak daha bilinçli bireyler yetiştirilmesi amaçlanıyor.

whatsapp-image-2024-10-22-at-14-32-04-2-1.jpeg

Şehir merkezine öğretmenleriyle birlikte getirilen öğrenciler, geziler kapsamında Konya'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini yakından tanıma fırsatı buluyor. Şehrin geçmişi ve kültürel değerleri hakkında önemli bilgiler edinen öğrenciler, geziler boyunca Konya Bilim Merkezi, Mevlana Türbesi, Alâeddin Camii, Konya Panorama Müzesi, Kelebekler Vadisi, Konya Büyükşehir Stadyumu ve Büyükşehir Taş Bina gibi şehrin önemli noktalarını ziyaret ediyor.

whatsapp-image-2024-10-22-at-14-32-04-1-1.jpeg


Proje sonuna kadar ilçelerdeki 13 bin öğrencinin gezilere katılması hedefleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.