Konya'nın en işlek yollarından biri 10 gün kapanacak

Konya'nın en işlek yollarından biri 10 gün kapanacak
 Editör
Konya'da Fatih Çarşısı bölgesinde yapılacak olan yol düzenlemesi nedeniyle, belirli yollarda trafik düzenlemeleri uygulanacak.

Konya'da Fatih Çarşısı bölgesinde yol düzenlemesi başlıyor. 23 Eylül'de gece yarısından itibaren taşıt trafiğine kapatılacak cadde 10 gün kullanılamayacak.

Giriş ve çıkışların ara sokaklardan yapılacağı caddede trafiği düzenlemek için levhalar yerleştirilecek.

Konya AKOM'dan yapılan açıklamada çalışmayla ilgili şu bilgilere yer verildi:

Fatih Çarşısı bölgesinde yapılacak olan yol düzenlemesi nedeniyle, belirli yollarda trafik düzenlemeleri uygulanacaktır.

Çalışmalar yaklaşık 10 gün sürecektir. 23 Eylül saat 00.01'den itibaren söz konusu cadde taşıt trafiğine kapatılacaktır.

Trafik ve Park Düzenlemeleri Yol Üzeri Parklar: Belirlenen alanlarda süreli yol üzeri park uygulamaları yapılacaktır.

Cadde üzerindeki otopark: Cadde içinde bulunan bölgesel otopark alanına giriş ve çıkışlar, ara sokaktan yapılabilecektir.

Kaldırım Düzenlemeleri: Ana yaya yollarında kaldırım genişletme ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Otopark Girişleri: Otopark giriş ve çıkış noktalarına erişim süreli olarak düzenlenecektir. Çalışmalar sırasında bölgedeki trafiği düzenlemek amacıyla yönlendirme levhaları yerleştirilecektir. Trafik akışını aksatmamak adına, lütfen işaret ve yönlendirmelere uyarak alternatif güzergahları tercih ediniz.

111111.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.