Konya’nın en ucuz tostçusu Türkiye’ye yayılıyor – İlk adres Antalya

Konya’nın en ucuz tostçusu Türkiye’ye yayılıyor – İlk adres Antalya
 Muhabir
Köfte, döner ve etliekmekteki başarısı ve uygun fiyat politikası ile kısa zamanda tüm Konya’nın gönlünü kazan Ekrem Coşkun, tostta da aynı başarıyı gösterdi. Ekrem Coşkun Tost, şimdi de Konya dışına açılıyor

Gıda sektörüne farklı bir soluk getiren, uygun fiyatları, lezzeti ve kalitesiyle kısa sürede tüm Konya’nın beğenisini kazanan Ekrem Coşkun, Konya ile kalmayıp Türkiye genelinde farklı birçok noktaya bu hizmeti götürüyor. Ekrem Coşkun Köfte ve Ekrem Coşkun Döner’in yanında Ekrem Coşkun Etliekmek’i franchise şeklinde farklı şehirlere götüren işletme, kısa bir süre önce tost konseptli ilk işletmesini Konya’da açmıştı.

tost.jpg

EKREM COŞKUN TOST, KONYA DIŞINA AÇILIYOR

Yapıcı İş Merkezi’nin altında bulunan Ekrem Coşkun Tost, 20 liradan başlayan fiyatları ve lezzetiyle büyük beğeni kazanmıştı. Birkaç gün önce de NEÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yakınlarında Konya’daki ikinci tost şubesini açan Ekrem Coşkun, şimdi tost lezzetini de Konya dışına taşımaya hazırlanıyor.

mehmet-yenikaynak-tost.jpg

KONYA DIŞINDAKİ İLK ŞUBE ANTALYA’YA

Ekrem Coşkun Tost konseptinin Türkiye geneli ilk farnchise işletmesi Antalya’ya açılacak. Konya’nın yakından tanıdığı ve bildiği iş insanı ve gazeteci Mehmet Yenikaynak, Ekrem Coşkun Tost konseptini Antalya’ya götürecek. Kısa bir süre içerisinde Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Kampüsü içerisinde başta öğrenciler olmak üzere bölge halkına ucuz ve kaliteli tostu, güler yüzlü hizmetiyle ulaştırmayı hedefleyen Ekrem Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ekrem Coşkun Tost Konseptimizin Türkiye geneli ilk franchise sözleşmesini iş insanı, medya mensubu kıymetli dostumuz Mehmet Yenikaynak beyefendi ile imzalamış bulunmaktayız. Ekrem Coşkun Döner’in Konya dışı ilk şubesini Antalya’da açmıştık. Tost konseptinde yine ilk şube franchise sözleşmesini Antalya Akdeniz Üniversitesi Kampüsü için imzaladık. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Çok yakında Antalya’da, yakında tüm Türkiye’deyiz” ifadelerini kullandı.

ekrem-coskun-tost.jpg

Diğer yandan Ekrem Coşkun Tost konseptini Antalya’ya ulaştıracak olan iş insanı ve Gazeteci Mehmet Yenikaynak’ın da en kısa sürede tost konseptiyle Antalya’ya hizmet vermek için yoğun bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.