ISO; 18001:2007, 22000-2005, 9001:2008, 14001:2004, HACCP Gıda Güvenliği, TSE; 4500 Kalite ve Helal belgelerine sahip üretim standartları ile Büyük Hekimoğlulları Gıda günlük 1100 Ton buğday işleme kapasitesine sahip.
Bugün fırın ya da pastane fark etmeksizin unlu mamul üretimi yapan tesislerin gözdesi olan; Pırlanta, Safir, Yakut, Ziynet, Kolye ve Akik markalarının yanı sıra ürünün cinsine göre ürettiği özel unlarla büyük bir pazara üretim yapan Büyük Hekimoğulları Gıda, ekmekten lavaşa, simitten poğaçaya, baklavadan milföye, boyozdan mantıya, yaş pastadan erişteye, pizzadan etli ekmeğe, lahmacundan hamburgere un ile yapılan her lezzete imzasını atıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.