Konya'nın o ilçesinde fidanlar toprakla buluştu

Konya'nın o ilçesinde fidanlar toprakla buluştu
Konya'nın o ilçesinde Tapu Müdürlüğü Hatıra Ormanı ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Konya'nın Karapınar ilçesinde Tapu Müdürlüğü Hatıra Ormanı ağaç dikimi gerçekleştirildi.

300 FİDAN DİKİLDİ

İHA'dan alınan habere göre: Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Çetmi Mahallesi Reis Mehmet Yazgan Caddesi üzerindeki alana Tapu Müdürlüğü Hatıra Ormanı için yaklaşık 300 fidan dikildi. Güzel bir çevre oluşturma amacıyla düzenlenen etkinliğin önemine değinen Tapu ve Kadastro Konya Bölge Müdürü Ömer Ay, "Çevresel sorunların yaşandığını biliyoruz. Suların azaldığı ve su kaynaklarımızın yok olmaya başladığı bu zamanlarda, belki de dikeceğimiz bir fidanla bu soruna çözüm bulabileceğiz. Dikilen her fidan bizim için bir görev. Gelecek kuşaklara yaşanabilir bir çevre bırakmak için hepimize görevler düşüyor. Bu hatıra ormanının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

iha-20241017aw310193-1-001.jpg

Etkinliğine; Karapınar İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Tapu ve Kadastro Konya Bölge Müdürü Ömer Ay, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, SÜ Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürü Prof. Dr. Barış Özcan Çitil, daire amirleri, STK temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.