Konya’nın tavuklara fısıldayan adamı: Şarkı söyleyip, arabada gezdiriyor

Konya’nın tavuklara fısıldayan adamı: Şarkı söyleyip, arabada gezdiriyor
Konya'da 15 yıldır lokanta işletmeciliği yapan fenomen Temel, tavuklarını arabada gezdiren bazen de tavuklarına şarkı söylüyor.

Konya'da 15 yıldır restoran işleten ve aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni olan Nafiz Temel, sosyal medyada tavuklarla ilgili çektiği videolarla dikkat çekiyor.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Konya'da lokanta işletmecisi ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni Nafiz Temel, işine olan sevgisini sosyal medyada çektiği videolar ile gösteriyor, Konya'da ise tavuklara fısıldayan adam olarak biliniyor.

aw307121-01.jpg

Dedesi ve babası gibi aşçı olan Nafiz Temel, Konya'da 15 yıldır restoran işletiyor. Küçük yaşlardan beri hayvanları çok sevdiğini belirten Temel, şimdilerde sosyal medyada tavuklarla ilgili videolarını yayınlıyor. Videoları geniş kitlelere ulaştıran Temel, Konya'da tavuklara fısıldayan adam olarak tanınıyor. Bazen tavuklarını arabada gezdiren Temel bazen de tavuklarına şarkı söylüyor.

Tavukçuluk işine başlama hikayesini anlatan Nafiz Temel, "Tavukçuluk işi dededen toruna gelen mesleğimiz. Rahmetli dedemiz ve babamız düğün pilavlarına giderdi. Çalıştıkları yerlere ben de küçükken yardım etmek için giderdim. Onlardan görerek yetiştim, yani çekirdekten yetiştim" dedi.

"1 HAFTATA 10 MİLYONA YAKIN İZLENME"

Sosyal medyada yayınladığı videolar hakkında konuşan Temel, "Hayvanlara da ilgim küçük yaşlardan itibaren vardı. Bu da hala devam etmektedir. Ben de şimdilerde sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapıyorum. Çocukların da daha çok ilgisini çektiği için değişik videolar çekiyorum. Kendi tavuklarımla pazar günleri videolar çekerek paylaşımlar yapıyorum. Beni takip edenler de çok beğeniyor. En çok beğendiğim video da arabamın içinde tavuğumla kesime gidiyoruz diye müzik açarak bir paylaşım yapmıştım. Bu videomu da 1 hafta içerisinde 10 milyona yakın izleyen oldu. İnsanlar seviyor, daha çok çocuklar seviyor. Buraya geldiklerinde benimle fotoğraf çekinmek istiyorlar" şeklinde konuştu.

aw307121-03.jpg

aw307121-04.jpg

aw307121-05.jpg

"TAVUKLARA FISILDAYAN ADAM OLARAK ÇAĞIRIYORLAR"

Sosyal medya sayesinde işlerinin büyük bir oranda arttığı belirten Temel, "Sosyal medyanın işlerimize yüzde 100 faydası var. Konya'nın çeşitli yerlerinden paylaşımlarımızı görenler geliyor. Müşterilerimiz burada hem yemeklerimizi tadıyor hem de tanışmış oluyoruz. Çocuklar beni "tavuklara fısıldayan adam" olarak çağırıyor. İşimi seviyorum. Tavukları seviyorum" diye konuştu.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.