Konyaspor 19.15'te Kayserispor'u ağırlıyor

Konyaspor 19.15'te Kayserispor'u ağırlıyor
 Muhabir
Konyaspor, Süper Lig'in 4. hatasında bu akşam Kayserispor'u konuk edecek

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Bellona Kayserispor’u konuk edecek. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ve 19.15’te başlayacak karşılaşmayı Emre Kargın yönetecek. Kargın'ın yardımcılıklarını Ali Can Alp ile Abdullah Uğur Sarı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak.

EMRE KARGIN İLK KEZ KONYASPOR MAÇI YÖNETECEK

Son 3 sezondur Süper Lig'de maç yöneten genç hakem Emre Kargın, daha önce 10 Süper Lig maçında düdük çaldı. Süper Lig'de Kayserispor'un 1 maçında görev alan Kargın, ilk kez Konyaspor'un Süper Lig karşılaşmasında düdük çalacak. Kargın, 2021-2022 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor'un Vanspor'u 3-1'lik skorla mağlup ettiği maçta görev almıştı.

REKABETTE KONYASPOR ÜSTÜN

Bugünkü mücadele iki takımın Süper Lig’deki 33. randevusu olacak. Süper Lig'deki Anadolu'nun iki önemli ekibi, Süper Lig'de bugüne kadar 32 kez karşılaştı. Bu maçlardan 14’ünü Konyaspor, 7’sini Kayserispor kazanırken 11 maçta taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bu maçlarda Konyaspor 44 gol atarken, Kayserispor ise 31 gol kaydetti.

KONYA’DAKİ MAÇLAR

İki takım arasında Konya'da oynanan 16 Süper Lig maçının 9’unu Konyaspor kazanırken Kasyerispor sadece 2 galibiyet elde etti, 5 maç da beraberlikle neticelendi. Konya'daki maçlarda Konyaspor 21 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. Geçen sezon Konya'da oynanan maçı yeşil-beyazlılar 2-0 kazanmıştı.

KONYASPOR 10 MAÇTIR YENİLMİYOR

Kayserispor, Konyaspor’la oynadığı son 10 maçta galibiyet elde edemedi. Sarı-kırmızılı ekip son galibiyetini Şubat 2019’da Konya’da 1-0’lık skorla elde etmişti.

HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’e galibiyetle başladıktan sonra oynadığı 2 maçı kaybeden yeşil-beyazlılar bugün sahasında seyircisi önünde oynayacağı mücadeleden 3 puan alarak 2 haftalık kötü gidişi sonlandırmak istiyor. Konyaspor maç hazırlıklarını dün akşam saatlerinde statta yaptığı idmanla tamamladıktan sonra tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.