Konyaspor, Beşiktaş maçından puan istiyor!

Konyaspor, Beşiktaş maçından puan istiyor!
 Muhabir
Anadolu Kartalı TÜMOSAN Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, Beşiktaş deplasmanın zor olacağını ancak puan almak istediklerini dile getirdi.

Tümosan Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, taraftarlarla daha çok iç içe olmak istediklerine işaret etti. Kaymak, “Taraftarlarımızla daha çok kaynaşmak istiyoruz. Taraftarlarımızla arayı daha çok sıcak tutacağız. Forma satışlarımız çok yüksek değil, ama satışlarımız yine de sürüyor. Ferdi başkanımızın bu konuda çalışmalarına devam ediyor. Şimdi Beşiktaş karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Zor bir deplasman. Konyaspor’da büyük bir kulüp. İnşallah puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Deplasmanda Türkiye Kupası’nda 23 Elazığ FK ile eşleşmelerini değerlendiren Kaymak, “Kadromuz geniş. Güçlü bir kadroya sahibiz. Yedekte kalan oyuncularımız bile ilk 11’de oynayabilecek kapasiteye sahip. Bizim için sorun olmayacak. Güzel skorla geliriz inşallah. Rakibimizi ciddiye alacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

  • Samet Aktaş

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.